Dupa cum ti-ai dat deja seama, DeMoga Junior Camp nu este doar o super tabara, ci si o provocare extraordinara sa iti exersezi talentul si sa te faci remarcat. O sansa de a petrece o saptamana alaturi de artisti profesionisti, gata sa te invete secretele meseriei si sa te ajute sa faci primii pasi in showbiz.
Profita la maxim si descopera atelierul care ti se potriveste: productie muzicala, voce si compozitie, actorie, dans, foto si video.
Indiferent de domeniul artistic care te inspira, echipa noastra de specialisti este pregatita si mereu pe faza sa iti descopere si antreneze aptitudinile.

Traiesti cantand, dai rime, iti joaca ritmuri si melodii prin minte? Pai atunci esti de-al nostru!

Pentru ca-ti provocam vocea sa spuna povesti pe ritm si cautam cele mai bune acorduri. Invatam ce e twang, imitam vrajitoare zambind (cunoscatorii stiu la ce ne referim), descifram culoarea sunetului si efectele vocale. Ne imprietenim cu microfonul:

  • exercitii tehnice canto
  • aplicatie – piese dedicate fiecarui solist, provenite din atelierul de productie muzicala
  • piese de grup

 

Si mai invatam aplicat despre scrierea unui cantec. De dorit unul bun, cu seminte de succes, care sa-i bucure pe multi in jurul nostru!

 

Tine aproape, echipa este in completare. Foarte curand vei afla si cine sunt cei alaturi de care iti vei gasi ritmul in lumea artistica si te vor ajuta sa aplici cunostintele acumulate intr-un show pe bune!