Dupa cum ti-ai dat deja seama, DeMoga Junior Camp nu este doar o super tabara, ci si o provocare extraordinara sa iti exersezi talentul si sa te faci remarcat. O sansa de a petrece o saptamana alaturi de artisti profesionisti, gata sa te invete secretele meseriei si sa te ajute sa faci primii pasi in showbiz.
Profita la maxim si descopera atelierul care ti se potriveste: productie muzicala, voce si compozitie, actorie, dans modern, foto si video.

 

Indiferent de domeniul artistic care te inspira, echipa noastra de specialisti este pregatita si mereu pe faza sa iti descopere si antreneze aptitudinile.

 

  • Identificarea rolurilor cheie intr-o echipa de productie video – producator, regizor, scenarist, director imagine, operator, sunetist, regizor muzical, editor montaj, grafician
  • Basic pentru aceste roluri
  • Aplicatie – realizarea a 5 videoclipuri in colaborare cu participantii la celelalte ateliere

Nu-ti mai spun ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, pentru ca asta stii, de aia esti acum pe aceasta pagina :)

Tehnologia e la indemana, noi te invatam sa o aplici in momentele unice in care vrei sa surprinzi emotia si povestea. Pentru tine si pentru ceilalti, publicul tau.

Vei face legatura intre realitate si public, prin intermediul artei, filtrului personal si al obiectivului.

 

 

Tine aproape, echipa este in completare. Foarte curand vei afla si cine sunt cei alaturi de care iti vei gasi ritmul in lumea artistica si cei te vor ajuta sa aplici cunostintele acumulate intr-un show pe bune!